cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Sababneh
Advocate IV
Advocate IV

Issue with HTTP Request for XML Request Body and JSON Response Body

Hello,

 

I'm having an issue that came up 2 days ago.

 

I have a flow with an HTTP request, that sends a POST Request, with XML Body, and I get a response of JSON Body.

 

Suddenly, two days ago, the API times out, for no reason.

 

I tried adding into the headers content-type application/xml and accept application/json, it gives me an error 302 Redirect.

 

I also tried creating a Customer Connector, and when I tried testing it, it worked, but when I called it from the Power Automate, it gave me the same behaviour as if it was an HTTP request.

 

Does anyone know how to solve this?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Sababneh
Advocate IV
Advocate IV

I solved it, just press Suppress Headers in the Settings of the HTTP.

 

Sababneh_0-1638377399901.png

 

View solution in original post

1 REPLY 1
Sababneh
Advocate IV
Advocate IV

I solved it, just press Suppress Headers in the Settings of the HTTP.

 

Sababneh_0-1638377399901.png

 

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

PA Survey Carousel Image.png

We want to hear from you!

If you are a small business ISV/Reseller, share your thoughts with our research team.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,414)