cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
hsillman
New Member

My FastAPI endpoint doesn't receives SharePoint GET request

Hello everyone!

I have an endpoint in Python (using FastAPI) that is working just fine. I have sent multiple requests to my endpoint via Postman and the endpoint receives it with no problem.

However, Im trying to make Sharepoint Power Automate send a request to my endpoint and it is not working. My flow is very simple, its an instant cloud flow that has a manual trigger. Whenever someone triggers it, it will call the HTTP action. Inside the HTTP action I specify the GET method and I pass my endpoint URI (Im not using authentication, even though I have already tried).

When I go to test the flow, it gets stuck in the HTTP action (e.g. cannot communicate to my endpoint) and I don't know why...

 

Can anyone help me?

Obs: The Sharepoint and the endpoint are in the same network. The port in which my enpoint is deployed is open to receive traffic

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

MPA Licensing.jpg

Ask your licensing questions at the Power Automate AMA!

Join Priya Kodukula and the licensing team, super users and MVPs to find answers to your questions on Power Automate licensing.

Users online (2,956)