cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
ck25415
Post Patron
Post Patron

On premise Sharepoint Gateway failure for Flow.

 

 

I am seeing an error with on-prem SharePoint gateway on Microsoft Flow. The gateway which is installed on a local machine looks fine but when I try to locate a sharepoint site in the flow action I see below "bad gateway message". The flow used to work fine but now its stopped working due to this gateway erro.

 

 

 badgateway.JPG

 

 

I have createde a new gateway and it does not work either. I have restarted the gateway service multiple times but it did not work.

 

Any thoughts ?

 

Thanks, 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ck25415
Post Patron
Post Patron

Nevermind, I have figured it out. Need to specify domain name before username while configuring the on-prem connection for flow.

 

DOMAIN\USERNAME.

 

Posting it so that it might help someone in future.

View solution in original post

1 REPLY 1
ck25415
Post Patron
Post Patron

Nevermind, I have figured it out. Need to specify domain name before username while configuring the on-prem connection for flow.

 

DOMAIN\USERNAME.

 

Posting it so that it might help someone in future.

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power automate tips 768x460 v2.png

Restore a Deleted Flow

Did you know that you could restore a deleted flow? Check out this helpful article.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

Top Kudoed Authors
Users online (3,717)