cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
frederikbisback
Kudo Commander
Kudo Commander

Operation failed (401) - The access token has been obtained for wrong audience or resource '00000002-0000-0000-c000-000000000000'

I want to create a custom connector that talks to the Azure Blueprint API.

Did some testing with postman everything is OK. But creating and testing the custom connector, the test fails. Receiving Bearer Token - See output: 

{
"Authorization": "Bearer eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGci............................ZChGP_3hKbi5fBa6PnSDGg",
"Content-Type": "application/json"
}

 

{
"cache-control": "no-cache",
"content-length": "372",
"content-type": "application/json; charset=utf-8",
"date": "Mon, 23 Dec 2019 21:19:38 GMT",
"expires": "-1",
"pragma": "no-cache",
"strict-transport-security": "max-age=31536000; includeSubDomains",
"www-authenticate": "Bearer authorization_uri=\"https://login.windows.net/4cc5a291-xxxx-43bc-9b22-cb498a85322b\", error=\"invalid_token\", error_description=\"The access token is from wrong audience or resource.\"",
"x-content-type-options": "nosniff",
"x-ms-correlation-request-id": "3a4e7ee3-xxxx-4f7a-a8fa-aba7e31ab95f",
"x-ms-failure-cause": "gateway",
"x-ms-request-id": "3a4e7ee3-7ec2-4f7a-xxxx-aba7e31ab95f",
"x-ms-routing-request-id": "WESTEUROPE:20191223T211938Z:3a4e7ee3-7ec2-xxxx-a8fa-aba7e31ab95f"
}

 

Body output: 
{
"error": {
"code": "InvalidAuthenticationTokenAudience",
"message": "The access token has been obtained for wrong audience or resource '00000002-0000-0000-c000-000000000000'. It should exactly match with one of the allowed audiences 'https://management.core.windows.net/','https://management.core.windows.net','https://management.azur...'."
}
}

 

What could be the problem here? 
Thanks for the help.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

3 REPLIES 3
Anonymous
Not applicable

Dear @Anonymous I have already seen these messages on the internet but is not related to Power Automate Custom Connector.

Using management.azure.com as a resource, but seems that the connector is sending the request to the back-end APIM in Azure.

I'm still investigating.

 

Found a solution to my issue.

The solution has been explained in a BLOG: https://blog.pronict.net/2020/01/11/azure-blueprints-create-custom-connector-for-power-automate/

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

PWREduCon768x460.png

Join us at PWR EduCon - A Power Platform Conference

Learn from the top Power BI, Power Apps, Power Automate & Power Virtual Agents experts!

Power automate tips 768x460 v2.png

Restore a Deleted Flow

Did you know that you could restore a deleted flow? Check out this helpful article.

Top Kudoed Authors
Users online (3,471)