cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
JdArendse94
New Member

Error in workflow step

Hi,

 

We have a workflow on our Automate platform which generates a subsite on SharePoint, however the step where the flow should generate the HTTP site seems to fail as a result of a "Bad gateway" error. It had worked previously. Can you perhaps guide me in terms of what it might be that is causing this step to fail and resulting in a "bad gateway" error

 
 
 

 

1 REPLY 1
PrasadAthalye
Super User
Super User

Can you please upload flow picture with error? What API are you calling?

Please Like and Mark this as Answer if it resolves your Issue.

Power Automate Community

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

PA Survey Carousel Image.png

We want to hear from you!

If you are a small business ISV/Reseller, share your thoughts with our research team.

Users online (1,942)