cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
avartie
Frequent Visitor

Custom Connector Redirect Url not generated

Greetings all, 

 

i'm hoping it is something that I'm doing incorrect and not a problem with Power Apps.

 

I have created a custom connector and have set up a service principal for OAuth 2.0 usage.

When applying the security details to the Security tab, I enter all the relevant information, clientId, secret, resource url and scope then I Create the Connector.

 

At this stage the Redirect URL should get generated, something like: https://global.consent.azure-apim.net/redirect

This however does not happen. The Redirect URL is not being updated. I have tried performing this a number of times yet get same results.  

 

Any Ideas anyone ?

 

PowerConnector_SecurityTab.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

Hi @avartie ,

Update -- The "Redirect Url" not generate issue has been fixed. Please consider edit your custom connector, check if the issue is solved.

 

Also please consider re-create a new custom connector, check if the "Redirect Url" could be generated automatically.

 

If you have solved you problem, please consider go ahead to click "Accept as Solution" to identify this thread has been solved.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

7 REPLIES 7
Community Support
Community Support

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

Hi @avartie ,

The "Redirect Url" would be generated only when you typed the required Authentication Info and click "Create connector" button to save your custom connector.

 

Based on the issue that you mentioned, I have made a test, and the issue is confirmed on my side. I think this issue is related to PowerApps Custom Connector. Thanks for your feedback.

 

I would post this issue to my Product Team, if this issue is solved, I would reply here.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
datadude
Regular Visitor

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

Same here. I cannot create a custom connector even though I followed the exact same instruction listed in this link - https://community.powerbi.com/t5/Community-Blog/Refresh-Power-BI-dataset-with-Microsoft-Flow-by-Kons...

anujdmehta
Regular Visitor

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

Hi @avartie @datadude @v-xida-msft , 

I have been seeing this issue for the last few days and was frustrating to know what was working isnt working anymore. Anyways, i referred to global redirect uri below and it helped me complete the connection. Not an ideal way but works when you add the below url to your redirect uri in AAD.

https://global.consent.azure-apim.net/redirect. 

 

Try this and let me know.

 

thanks,

AD

datadude
Regular Visitor

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

Yes, that worked. Thank you.

avartie
Frequent Visitor

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

Hi all, 

 

unfortunately this solution is not for my problem. 

 

The issue we are facing here as confirmed by @v-xida-msft is that the Redirect Url is not being generated by the platform when we press Create Connector.

 

As there is no redirect url registered on the connector, when you attempt to use it in a workflow you can not sign in as the service principal, it only allows you to sign in as a user.

 

I was wondering if we could use the Azure Resource Explorer to view the Custom Connector and update its Redirect Url value.

Does anyone know if this is possible?

Jaguke
Regular Visitor

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

I'm, having the same issue. 

 

Also this is causing issues within my flow when trying to subscribe to a webhook. Within the creation of the connector I can run a test and subscribe succesfully, But when I work the connector in to my flow I get the following response:

"Invalid: Callback URL endpoint domain, expected azure-apim.net."  I think it's because the CallbackURL must have the same domain as the RedirectURI. 
 
does anyone know a workaround? 
Community Support
Community Support

Re: Custom Connector Redirect Url not generated

Hi @avartie ,

Update -- The "Redirect Url" not generate issue has been fixed. Please consider edit your custom connector, check if the issue is solved.

 

Also please consider re-create a new custom connector, check if the "Redirect Url" could be generated automatically.

 

If you have solved you problem, please consider go ahead to click "Accept as Solution" to identify this thread has been solved.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

‘Better Together’ T-Shirt Contest – Winner Announced!

‘Better Together’ T-Shirt Contest – Winner Announced!

And the winner is...

firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Apps Community!

Power Platform 2020 release wave 1 plan

Power Platform 2020 release wave 1 plan

Features releasing from April 2020 through September 2020

Users online (6,113)