cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
KMac1980
Level: Powered On

Dynamic Content not populating

I started building an approval flow like normal. The trigger is when an item is created or modified. The next step is a condition to check and see if it is a DB Server which then would send an email then start an approval. When I went to populate the to field and the body fields, no dynamic content is showing. My SPO site has been selected and the list has been selected. There is nothing abnormal in the flow, it is very basic at this moment. 

flowdynam.PNG

 

I then decided to delete the condition and add it back and try again...... well not i can't even populate my condition with a field from the list! what the hello kitty is going on today? We've been seeing A LOT of bugs lately and I am wondering if this is something everyone else is seeing as well. 

flowlistofitems.PNG

 

I am in the Eastern US.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
KMac1980
Level: Powered On

Re: Dynamic Content not populating

and now its back to working

View solution in original post

1 REPLY 1
KMac1980
Level: Powered On

Re: Dynamic Content not populating

and now its back to working

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 308 members 5,285 guests
Please welcome our newest community members: