cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Responsive Resident
Responsive Resident

Unable to Use previously uploaded photos in Community

Hello,

 

I am having an issue where I am unable to use images from "My Album" or any previously uploaded images.

 

I can upload new screenshots fine, but when I try and use one that is already here, I get this screen and the gallery never loads for me to choose my image:

All Photos Loading.png

 

 

I have tried on both IE and Chrome. Same result. I even waited for over 10 minutes to see if it was just taking a long time to pull the gallery. Nothing.

 

Any insight into this issue is greatly appreciated!

 

thanks,
Kyle

6 REPLIES 6
Administrator
Administrator

Hey there, @kdavis91!

Thanks so much for reaching out! I am not able to replicate your error on my end, but if it still persists, please let me know and I will escalate this bug to my support team for further analysis!

Thanks again for posting on the Power Automate Community!

 

Cheers!

-Gabriel

- Gabriel
Community Manager
Power Automate | Power Virtual Agents
Super User Program Manager
Power Platform Communities
Highlighted

@GabrielStJohn ,

 

Thank you for your response!

 

As of this response, I attempted it again, and the issue persists. It has never worked on my end and I try regularly when posting on other boards in the community.

 

It is not a crippling issue...just a matter of convenience; the feature's there, I'd like to use it. 🙂 

 

Thanks again!

 

Kyle

Highlighted
Administrator
Administrator

Hey there, @kdavis91!

Please give it another go and see if this error still persists for you. I am still not able to replicate this error, so I hope that it will have worked itself out on your end.

Cheers! 

- Gabriel
Community Manager
Power Automate | Power Virtual Agents
Super User Program Manager
Power Platform Communities
Highlighted

@GabrielStJohn 

 

Just tried it again. Still not working.

I have no idea what could be causing the issue.

 

Thank you for following up, though!

 

thanks,

Kyle

Highlighted
Responsive Resident
Responsive Resident

As of this response, this is still an issue...

 

Has no one else experienced this? It would be odd to be such an isolated incident...

Highlighted
Administrator
Administrator

Hey there!

Thanks for getting back to this! My apologies for the inconvenience this may have caused.

I am unable to replicate the error on my end, and I have not received any other reports of this happening.

I will reach out to you via private message to finish getting this issue solved.

 

Cheers!

- Gabriel
Community Manager
Power Automate | Power Virtual Agents
Super User Program Manager
Power Platform Communities

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

Top Kudoed Authors
Users online (8,376)