cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
aribo
New Member

Approval email : "The requested action could not be completed"

I created a basic flow that would send an approval email when a new item is added to my custom list in sharepoint. 

 

But although I tried to create several list I keep getting an error when I press the approve or reject button in the email. 

 

In outlook online i get "The action could not be completed."

 

If I click the link in Outlook 2017 I get 

{ "statusCode": 500, "message": "Internal server error", "activityId": "896cb46c-13ee-43e7-a4e1-fc4bd67aed15" }

 

Does anyone know why this is happening ?  

29 REPLIES 29

Hi @v-yamao-msft, It works now. Thanks for your assitance!

Capture.PNG

 

@v-yamao-msft Thanks  for now it is working, but don't know for howlong will it be work Man Frustrated  

Lee
Kudo Collector
Kudo Collector

Hi All,

 

all working again our end too

 

thanks

 

Lee

mateenkhan
Frequent Visitor

Yes approval flow working fine.

 

Thanks.

v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi All,

 

Thanks you for the feedback.
I am glad to hear that it is working for you now.

 

@aribo
What's the current status on your side?
Is it working for you now?


Best regards,
Mabel Mao

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hello Mabel, 

 

It is working on my side too now,

 

Thank you all for the help

 

Kind regards,

TJ

Harith_S
Frequent Visitor

So the problem is solved.. Man Happy  You could mark this discussion as solved.

akm
Frequent Visitor

This issue has started happening again for me as of May 31st.

Capture.PNG

Please advise

akm
Frequent Visitor

This bug disappeared June 1st.

It seems to only occur on the 31st of the month.

Nelsonju
Frequent Visitor

I am seeing this issue with a single user in our environment.  What exactly is the issue?  Looks like the above string states this is a bug that has been fixed.  However, I'm running into the same issue but only with a single user.  Any ideas?

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

365 EduCon 768x460.png

Microsoft 365 EduCon

Join us for two optional days of workshops and a 3-day conference, you can choose from over 130 sessions in multiple tracks and 25 workshops.

Users online (2,459)